Wedergeboorte

Geld, wijn en veel venijn.

De Helden gingen van feest naar feest in Sharn, en de bodem van hun portemonnee was nog steeds niet in zicht. Maar de groep wist dat de ontspanning lang genoeg geduurd had. Fraxl had ze een bericht gestuurd dat hij de locatie van Errus Norn wellicht had achterhaald, informatie die erg waardevol was voor de groep. Met de kennis dat Errus Norn nog leefde konden de Valken niet langer feest vieren. Het was tijd om actie te ondernemen en de nieuwe uitrusting van elk te testen, tijd om voorgoed af te rekenen met de gestoorde generaal. Met het gloednieuwe airship van Jerry vertrok de groep naar Korranberg, Zilargo. Hier zouden ze Fraxl bezoeken en een plan smeden om Errus te grijpen. Eenmaal in deze stad aangekomen werd vernomen dat het huis van Fraxl kortgeleden in vlammen was opgegaan, en dat de uitvinder dit met zijn leven had moeten bekopen. De Helden roken onraad, hier moest Errus achter zitten, maar waar was hij? Fraxl was hun enige contactpersoon met informatie. De groep besloot koers te zetten naar Wroat, om hier de koning van Breland in te lichten en hem duidelijk te maken wat voor gevaar Errus Norn betekende voor Breland en heel Eberron. Voordat ze hun schip betraden werd Jack’s aandacht getrokken door een armoedige Goblin. De goblin, die Jack met “Tom” bleef aanspreken, vertelde hem dat Errus Norn niet meer de gedaante heeft die hij vroeger had, en dat hij misschien wel dichterbij was dan de helden dachten. Toen Jack even de andere kant op keek, was de goblin verdwenen. Was dit een handlanger van Errus of gewoon een gestoorde zwerver? Terwijl deze vragen door de hoofden dwaalden vlogen de Valken richting Wroat.
In de verte zagen ze de stad opdoemen, maar tot ieders verbijstering was deze ongebruikelijk donker. Hier en daar woedde een vuur. De stand was een grote chaos! Snel vloog het schip richting de het paleis, maar dit bleek onmogelijk doordat het schip door vuurballen beschoten werd, afkomstig van het paleis. Het schip was genoodzaakt aan de andere kant van de stad van de Howling River te landen. Dit deel van de stad leek totaal verlaten. Eenmaal de rivier overgestoken werden de helden aangevallen door Brelandse veteranen. Hoe groot was de chaos in de stad dat zelfs Brelandse militairen de Valken probeerden te plunderen. Gelukkig konden de veteranen worden overwonnen, velen overleefden dit niet, maar hun leider kon worden gered, weliswaar bewusteloos. Misschien kon hij meer vertellen over de situatie…
Waren de koning en de troon van Breland in gevaar? Zat Errus Norn ook achter deze chaos in Wroat? En zijn Iago’s Valken wel klaar voor het gevecht met Errus Norn?

Burningcity ps3 atulkatdare

Comments

DaanDenBoer

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.