Nurr

Verminkte kipverkoper en ex-avonturier in de groep van Aranna Zilverspar.

Description:

Nurr is een brede half-orc van middelbare tot gevorderde leeftijd. De groep zag hem vaak gekleed in simpele, stijlvolle kledij in de stijl van Breland. Onder zijn kleren draagt hij altijd een stijf leren harnas.

Hoewel het duidelijk is dat Nurr ooit een machtige vechter was liggen deze dagen nu achter hem. Zijn brede schouders zijn wat ingezakt, zijn rimpels diep en zijn slagtanden geel.

Bio:

Nurr groeide op in de Schaduwmoerassen maar kwam in contact met beschaving tijdens de oorlog. De wildernis werd te klein voor hem en hij trok naar Sharn om avontuur te vinden. Hier kwam hij na een aantal weken te hebben gezworven in Contact met een groep avonturiers die een gids zochten naar de Moerassen. Hij bleef een tijdje bij verschillende groepen als gids, maar vond nooit een betrouwbare vriend. Toen hij werd verraden tijdens de laatste tocht naar de Moerassen door Aranna Zilverspar verkocht hij zijn meeste spullen en werd hij kip handelaar in Sharn.

Ondanks zijn afkeer naar avontuur en avonturiers kan Nurr een trouwe bondgenoot zijn met veel kennis van het Moeras, orcs en hun tradities.

Nurr

Wedergeboorte Gentlemanic