Desiré d'Deneith

De dochter de van Jeron d'Deneith

Description:

Toen de groep Desiré leerde kennen was ze een bloed mooie vrouw met lang rood haar en heldere blauwe ogen. Dit was voor het verlies van haar vader tot haar door drong en ze zich bekeerde tot de Helledraak…

Aranna Zilverspar praatte net zo lang in op de prachtige, maar simpele Desiré tot ze toe gaf. Het meisje begon kwade daden te doen in naam voor de Helledraak en haar uiterlijk veranderde aanzienlijk in een korte tijd.

Toen de groep een laatste confrontatie aan ging met Desiré was ze zeker dertig kilo zwaarder en droeg ze een smerig bruin harnas dat haar lichaam bedekte.

Bio:

Desiré had het altijd moeilijk gehad met het feit dat haar vader niet door Deneith werd geaccepteerd. Ze volgde de beste training in Karrnath en werd zelf een trots lid van het huis. Toen haar vader stierf kwam ze echter in conflict met Deneith en toen ze op haar zwakst was kroop het kwaad in haar ziel.

Ze gebruikte haar invloed op Iago en Deneith om de groep het leven zuur te maken. Achter de schermen maakte ze plannen om hun reis zo lang mogelijk te verlengen. Zo liet ze de groep aanvallen door huurmoordenaars en arresteren door Guffan Orn op hun terug reis naar Sharn.

Toen de groep in Sharn was probeerde ze hen om de tuin te leiden en vocht ze zij aan zij met Aranna Zilverspar, een strijd die ze niet zou kunnen navertellen.

Desiré d'Deneith

Wedergeboorte Gentlemanic