Aumm Ssi’Lehe

De Strijd der Waanzin, een gevallen Rashaka Prins uit een andere tijd

Description:

De groep weet meer niet dan wel van dit mysterieuze figuur, de Prins der Aberrations. Het wezen is ontstaan in een oeroude kruising tussen planes, een botsing tussen kwaad en kwaad, en het vond een thuis in een andere wereld van nachtmerries waar het geen gelijke kende. Hier broedde Aumm Ssi’Lehe en werd sterker. Hij ontdekte een manier om weer terug te keren naar Eberron, in lichamelijke vorm, maar deze manier was niet simpel. Alleen de pijn van oorlog zou de bonden tussen Planes dun genoeg maken voor hem om tussen de mazen te glippen.

In de jaren van zijn rust heeft hij waarschijnlijk vele stervelingen voor zijn kar gespannen, maar tot nu hebben ze allemaal gefaald. De Valken kwamen in aanraking met hun rivaal Errus Norn, een doorgedraaide generaal, die zich maar al te graag door de demon voor zijn karretje liet spannen. Norn begon, met de nodige hulp van een Aboleth bondgenoot, een guerilla oorlog tegen Breland en Karrnath met duikboten in de hoop de relatie tussen de naties te beslechten tot oorlog.

Zonder de Valken was zijn plan waarschijnlijk geslaagd. Hoewel ze niet op tijd in de Dragon’s Crown kwamen om het effect van het verschrikkelijke ritueel te zien ging iets gruwelijk mis. De exacte locatie van zowel Aumm Ssi’Lehe als Norn is nu verloren en de groep wacht op nieuwe kansen om de demon tegen te houden.

Bio:

Aumm Ssi’Lehe

Wedergeboorte Gentlemanic