Wedergeboorte

Whurdin zijn kapitaal

Zoveel geld! 260.000 stukken nog wel! Whurdin had in de kluizen thuis nog veel meer gezien, maar nooit gedacht ooit zelf zoiets te hebben. Denkend aan zijn thuis maakte hem triest. Het was alweer tijden geleden dat Whurdin thuis was geweest. In werkelijkheid was het niet heel lang, maar door alle avonturen die hij nu al beleeft had, bleek het toch echt zo. Nu de groep besloten had een eigen kasteel te bouwen en onafhankelijke avonturiers te worden, leek het Whurdin een goed idee zijn familie en ras te laten zien dat hij ze niet vergeten was.

Toen hij aan de dwergen moest denken, gingen zijn gedachten automatisch naar de tovenares die ze bevrijd hadden. Daar kwam de meeste ellende vandaan. Als zij nou gewoon niet ontsnapt was! Met dit in zijn achterhoofd besloot Whurdin 100.000 op te sturen naar zijn huis in de dreadholds met het bericht dat de wizards daar een anti teleportatie systeem moeten aanleggen. Natuurlijk is dit lang niet genoeg geld, maar het is een begin!

Met de overgebleven goudstukken besloot Whurdin zijn familie in the deep mines een handje te steunen. Omdat Whurdin altijd al meer smid was dan kundarak, maar van beide hield besloot hij een nieuw gebouw op te richten waar smidsen en leden van D’kundarak beter met elkaar zouden kunnen opschieten. Vele grote opslagruimtes en smidsen konden hier mee gebouwd worden.

Door al deze giften besloten de smidsen in the deep mines ook een gift te doen naar whurdin. Als hij het geld had, zouden zij een grootse smithy oven voor hem maken!

Comments

Corne

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.