Wedergeboorte

Te Laat

Verslagen kijken de Valken uit het raam van het luchtschip over de uitgestrekte vlakte van Dragon’s Crown. De gloeiende obelisken zoemen zacht in de huilende wind, ze lijken een lied te neuriën. Als het een lied is, dan niet één over onze overwinning, gaat door het hoofd van Evariste. Zelfs hij kon in de uitgebrande kamer geen sporen vinden. Grijze wolken kondigen aan dat een stort bui op komst is. De paarden hinniken onbestemd, angstig. Jack legt voorzichtig het lichaam van de doden dwerg ten rustte, zijn stemming is slecht; hij houdt niet van verliezen. Hij hoopt ooit een revanche te kunnen krijgen. Dietrich spreekt een gebet voor de gevallen rasgenoot.

Sengis wrijft de gloeiende schede van zijn zwaard op en loopt doelloos over het dek van het schip. Jerry zit in een hoek en probeert te bedenken wat Iago zou doen. Bolain staat alleen in de schaduw van het wrak, zijn ogen gericht op de horizon. Geen van de helden weet wat ze moeten maken van de laatste woorden van Erobet, de rechterhand van Norn. Maar één ding is zeker: dit avontuur is nog niet afgelopen. Niet echt.

Onze Meester likt zijn wonden,
In het donker, op Khorvaire,
Ooit zal Hij slagen en dan…
Zal waanzin jullie verteren.

Einde deel 1

Comments

Gentlemanic

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.