Wedergeboorte

Dhakaan!

24 Mei, 1011 YK, Een ondergrondse Tempel in Darguun,

De Valken zijn ver gekomen om te zoeken naar íets om Errus, of zijn demonische meester, te lokken. Hun pad lag vol gevaarlijke wezens. Van een stam gevleugelde hobgoblins, tot een onzichtbaar monster, tot een heks, tot oozes. Allerlei bizarre wezens lijken dit mediterrane woud als onderkomen te gebruiken.

Brede, prachtig versierde stenen tunnels leiden onze helden steeds maar dieper de aarde in, op zoek naar een interessante tekening, of zelfs een rol of boek. Maar achter iedere donkere hoek schuilt gevaar en iedere stap kan hun laatste zijn. Wie is de vreemde bewaker van dit onheilige heiligdom? Hoe trok hij de vreemde creaturen aan die door de gangen zwerven? Het is zeker dat dit wezen niemand goed gezind kan zijn…

En hoe zit het met hun nieuwe bondgenoten? Sluipvoet, de een-oorige gids, zijn trouw lijkt te reiken zo diep als de groep hun buidel is. Hij heeft niets dan lafheid laten zien! Dan is er nog Juun, de knappe, brede vrouwelijke hobgoblin, met lange bruine haren. Toen Jerry haar voor het eerst zag kon hij zweren dat ze een man was. Hoe kan ze van vorm zijn veranderd? Of was die eerste goblin misschien toch haar gestorven vriend en kameraad? Het is duidelijk dat Sengis Schaduwhuid wel wat ziet in de niet on-charmante archeologe, maar zijn haar motieven wel zo oprecht als de zijne?

Ondertussen tikt de klok door voor onze helden. Hoe het af loopt zien we wellicht deze week in een nieuwe sessie van Wedergeboorte!

Comments

Gentlemanic

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.