Wedergeboorte

De Laatste Keer

De Valken zitten op de hielen van een plotters die van plan zijn Khorvaire opnieuw in een oorlog te storten. Deze volgers van de Helledraak, onder leiding van “De Strijd der Waanzin”, een machtige demon, hebben een ingenieus plan bedacht om Breland op te jutten tegen de andere naties.

Ze volgden een spoor richting Zilargo, in de hoop daar meer te leren. Jerry en Evariste ontdekten door rond te vragen een klein eilandje, ongeveer een mijl van de kust. De vreemde duikboten, een soort onderzeeƫrs, meren daar waarschijnlijk ergens aan.

De groep kocht een roeiboot en wist na een gevecht met een wilde zeeleeuw, waarschijnlijk een huisdier, op de kust te belanden. Evariste vond een soort ja-knikker verstopt tussen de bomen. Een wezen gemaakt van afval viel hun kampje aan en verwoestte de boot, dus nu zijn ze gestrand!

Van wie is de zeeleeuw? Wat doet een ja-knikker op dit eiland? Hoe komen ze thuis? Daar komen we volgende sessie achter!

Comments

Gentlemanic

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.